Medicare dhe Transplantet: Çfarë të dini

Medicare dhe Transplantet: Çfarë të dini Medicare mbulon shërbime thelbësore të transplantit për ata që plotësojnë kriteret e pranueshmërisë. Pothuajse 40,000 transplantime të organeve u zhvilluan në Shtetet e Bashkuara në vitin 2019, sipas Rrjetit të Bashkuar për Ndarjen e Organeve (UNOS). Ky numër është 8.7% më i lartë se në vitin 2018. UNOS gjithashtu …

Medicare dhe Transplantet: Çfarë të dini Read More »